• Program


    Összefogás Gála

    Összefogás Gála

    A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért!

    Egyszeri és megismételhetetlen lesz, mi is nagyon várjuk, gyertek!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 20:00

    Összefogás Gála I-II.
    A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért!

     Áprilisban, az első karanténsokk után, amikor nyilvánvaló lett, hogy a válság miatt a színházi emberek közül – dolgozzanak akár a rivaldában, akár a takarásban – nagyon sokan kerülnek megoldhatatlannak tűnő egzisztenciális helyzetbe, a Városmajori Szabadtéri Színházban azonnal körvonalazódott egy, a szakma megsegítésére létrehozott, felajánlásokon szakmai és emberi együttműködésen, szolidaritáson alapuló, nagyobb léptékű gálaelőadás terve. Nagyobb léptékű, mert az igazi összefogás mindig léptékváltást is feltételez.

    Az eseményről akkor úgy képzeltük, hogy a privát szabadságunk visszanyerésének ünnepe és a szolidaritás felmutatása is lesz, a reményről és a közösség erejéről szól majd, és csak annyit tudtunk, hogy mindenki előtt kitárjuk a kapukat. Felhívásunkra a szakma azonnal reagált, néhány nap leforgása alatt több, mint kétszáz jelentkezés érkezett. Rengeteg kolléga, színész, zenész, előadóművész azonnal a terv mellé állt és biztosított bennünket a támogatásáról. Közülük nagyon sokan eleve segítő szándékkal, a fellépésük díját mások számára ajánlották fel.

    A színház a gála létrehozására Harangi Mária rendezőt és Mátyássy Szabolcs zenei rendezőt kérte fel. Az Összefogás Gála a nagy érdeklődés miatt hamarosan kétestésre duzzadt, olyan igazi eseménnyé, ahol valamennyi fellépő vallja, hogy együtt erősebbek és talán jobbak is vagyunk. Most pedig csak annyit tudunk, hogy mindkét estén a színházi szakma színe-java vonul fel, ami már önmagában is az ügy jogosságát mutatja: augusztus 16-án többek között Haumann Péterrel és Petrával, Esztergályos Cecíliával, Koltai Róbertrel és Mácsai Pállal, szeptember 19-én Kautzky Armanddal, Vastag Tamással, Janza Katával, Détár Enikővel és Xantus Barbarával is találkozhat a közönség.

    „A műsorban az összetartozás sokféle megnyilatkozására és az együttlét örömére helyezzük majd a hangsúlyt. Ha minden igaz, augusztus második felében néző és színész ismét személyesen találkozhat egymással és visszatérhet a meghittség és az intimitás a néző és a színpadon lévők közé. A műsor egyébként nagyon színes és vegyes lesz, mert minden színpadi műfaj képviselteti magát benne, de ami a legfontosabb, boldogok leszünk, hogy együtt lehetünk és visszakapjuk életünk egy fontos részét.” (Harangi Mária)

    Egyszeri és megismételhetetlen lesz, mi is nagyon várjuk, gyertek!

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016