• Program


    Osztrosits Eszter és kamarapartnerei - Dohnányi-est

    Osztrosits Eszter és kamarapartnerei - Dohnányi-est

    A tehetség kötelez
    Osztrosits Eszter és kamarapartnerei
    Dohnányi-est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 15. kedd, 19:00

    A tehetség kötelez
    Osztrosits Eszter és kamarapartnerei
    Dohnányi-est

    Dohnányi: C-dúr szerenád, op. 10
    Dohnányi: cisz-moll hegedű-zongora szonáta, op. 21
    SZÜNET
    Dohnányi: C-dúr szextett, op. 37

    Osztrosits Eszter (hegedű), Kurgyis András, Varga Oszkár (brácsa), Matuska Flóra (cselló), Rumy Balázs (klarinét), Tóth Bálint (kürt), Dani Imre (zongora)
    A Tehetség kötelez című sorozat keretében Osztrosits Eszter hegedűművész, a Zeneakadémia doktorandusza, és kamarapartnerei Dohnányi Ernő zenéjéből adnak ízelítőt a közönségnek. Az élete végén az Egyesült Államokban letelepedett zeneszerző, karmester és zongorista Dohnányi a két világháború közötti magyar zenei élet központi figurájának számított. A koncerten megszólaló három kamaradarabja más-más hangszerapparátusra készült. A C-dúr szerenádot hegedű, brácsa, valamint gordonka szólaltatja meg, a C-dúr szextettet zongora, klarinét, kürt, hegedű, brácsa és cselló játssza.

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    Ajánló


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016