• Program


  Oz, a csodák csodája

  Oz, a csodák csodája

  Egy újszülöttnek minden Oz új. De ez most tényleg az. A közismert mese friss, mai feldolgozása sok humoros elemet is tartalmaz, amivel felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csetlő-botló,szószátyár Madárijesztő, a néha kicsit faragatlan Bádog favágó és a gyakran bizonytalan, de kiválóan rappelő Oroszlán, jól ismert kalandokon át kíséri el Dorkát.

  Esőnap: augusztus 6. 18:00, augusztus 10. 18:00
   
  Varga Bálint – Janik László: Oz, a csodák csodája
  zenés családi mesejáték két részben

  Egy újszülöttnek minden Oz új. De ez most tényleg az. A közismert mese friss, mai feldolgozása sok humoros elemet is tartalmaz, amivel felhőtlen szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csetlő-botló,szószátyár Madárijesztő, a néha kicsit faragatlan Bádog favágó és a gyakran bizonytalan, de kiválóan rappelő Oroszlán, jól ismert kalandokon át kíséri el Dorkát. Mégis tartogat nekünk bőven meglepetést ez az utazás! Főleg, ha szélütött boszorkányok, munkamániás kapuőrök és kókler varázslók közékeveredünk. Janik László lendületes történetmesélése és míves dalszövegei,Varga Bálint sajátos, ezerszínű zenei világával varázsolja újjá a régi történetet, hogy egy igazi családi élménnyel ajándékozzon meg minket.

  Szereposztás:
  Dorka: Csáki Edina
  Emmi néni, Gilda, Őr 1, Őr 2: Zorgel Enikő
  Henri bácsi, Majomkirály, Oz: Janik László
  Bill, Madárijesztő: Pásztor Tibor
  Vill, Bádogember: Krajnik-Balogh Gábor
  Fill, Oroszlán: Fellinger Domonkos
  Nyugati boszorkány: Márkus Judit
  valamint mumpicok, darazsak, pipacsok, varjak, farkasok és majmok

  Rendezőasszisztens: Kelemen Zsófia
  Díszlet- és jelmeztervező: Őry Katalin
  Rendező: Janik László

  ***
  Kérjük olvassák el figyelmesen a Mézesvölgyi Nyár Általános Szerződési Feltételeit, itt: https://mezesvolgyinyar.hu/aszf/  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016