• Program


  Palóc Divatnap

  Palóc Divatnap

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 3. szombat, 17:00

  Ezen az egyedülálló eseményen palóc falvaink legkülönlegesebb népviseletei hagyományosan és újragondolt formában lesznek láthatók. A program Csalár Bence ,,A fenntartható divat” című szabadtéri kiállításának megnyitásával indul, majd kezdetét veszi a palóc divatshow. A divatbemutató színpadának vendégei Holland Marcsi és Csalár Bence, a kifutó csillagai pedig az igazi palóc nők lesznek. Az est során nem csupán az autentikus viseletekkel találkozhatnak az érdeklődők, hanem modern formában is láthatják a csodálatos palóc ruhadarabokat. A bemutató Horányi Juli és zenekara élő koncertjével zárul. Végül a látogatók egy Palóc Party keretén belül ünnepelhetik meg az első Palóc Divatnapot.

  Menetrend: 

  17:00 Csalár Bence „A fenntartható divat” című kiállítása

   

  18:00 Divatbemutató és Horányi Juli koncert, majd Palóc Party

  Ajánlatunk


  „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

  2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

  2023-ban, immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

  Ajánló


  Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

  Egy középkorú, elvált férfi, kétgyerekes családapa, George kapcsolatai megfeneklenek. Nem magában keresi a hibát, sőt, egyáltalán nem is keresi. Azzal…

  Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016