• Program


    Palóc Divatnap

    Palóc Divatnap

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 3. szombat, 17:00

    Ezen az egyedülálló eseményen palóc falvaink legkülönlegesebb népviseletei hagyományosan és újragondolt formában lesznek láthatók. A program Csalár Bence ,,A fenntartható divat” című szabadtéri kiállításának megnyitásával indul, majd kezdetét veszi a palóc divatshow. A divatbemutató színpadának vendégei Holland Marcsi és Csalár Bence, a kifutó csillagai pedig az igazi palóc nők lesznek. Az est során nem csupán az autentikus viseletekkel találkozhatnak az érdeklődők, hanem modern formában is láthatják a csodálatos palóc ruhadarabokat. A bemutató Horányi Juli és zenekara élő koncertjével zárul. Végül a látogatók egy Palóc Party keretén belül ünnepelhetik meg az első Palóc Divatnapot.

    Menetrend: 

    17:00 Csalár Bence „A fenntartható divat” című kiállítása

     

    18:00 Divatbemutató és Horányi Juli koncert, majd Palóc Party

    Ajánlatunk


    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Ajánló


    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016