• Program


    Palya Bea és Zenekara

    Palya Bea és Zenekara

    Művészetek Háza Gödöllő
    Színházterem
    Esemény kezdése: 2020. 09. 30. (szerda) 19.00

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 30. szerda, 19:00

    Palya Bea egy különleges, tartalmas, elgondolkodtató, mégis életigenlő és feltöltő zenei utazásra hívja közönségét zenekari koncertjein, ahol a kelet és nyugat között repkedő, etnikus dalok hol jazz-es színt, hol modern groove-okat kapnak, miközben a hangzásvilág közepét a cimbalom zengése és ritmikussága adja. Ebben a zenei sokszínűségben formálódnak meg Bea személyes gondolatai.

    A koncertről nem hiányozhatnak Bea legsikeresebb és legfontosabb dalai az elmúlt évekből, így a legnagyobb Youtube nézettséget elért Szabadon, a közönséget transzba ejtő Suttognak a vének, a magával ragadó Szaladós, az újrakezdés himnusza, a Hazatalálok én, a virtuóz hálaének, a Volt szeretőm, a női ősöket egybeterelő Hívlak téged vagy épp a táncra hívó Egész nap. De olyan slágerek is helyet kapnak, mint a Hoppá vagy a Stop és a születőben lévő új, életet ünneplő dalok is folyamatosan kerülnek be a repertoárba.

     

    “A bandám állati jó zenészekből áll, évek óta vagyunk egymás társai a zenében, idővel pedig igazi alkotóközösséggé forrtunk össze. Imádok velük egy színpadon állni: imádom Gyuri bőgőzését - úgy támaszt hangokkal, hogy arra énekes csak szárnyalni tud. Tomi beül a hangszer mögé s rögtön táncol a dob és a közönség, játékára az egész zenekar ráülhet. Dongó, ahogy fúj, megnyílik az ég és meztelen vad angyalok potyogtak az égből. Imádom Gerzson, “az arab lant hercegének” pengetését, - ahogy a dallamot kanyarintja, tátva marad a szám. És ámulatba ejt Jenci, a “Cimbalomkirály” játéka is, aki úgy kísér, hogy potyognak a könnyeim.”

     

    “Remélem, sikerült vágyaitokat felkorbácsolnom, birizgálni az érzékszerveitek, különös tekintettel a fületekre és a szívetekre... „

     

    A Palya Bea zenekar tagjai:

    Palya Bea - ének, tapan, kézi dob, kanna, shakerek

    Czirják Tamás – dob, ütőhangszerek 

    Gerzson János – oud, buzuki, kalimba, furulya

    Lisztes Jenő - cimbalom I helyettesítő: Oláh Krisztián - zongora

    Orbán György – nagybőgő 

    Szokolay Dongó Balázs – furulya, szaxofon, duda, kaval

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    musical két részben

    Ajánló


    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016