• Program


    PALYA BEA koncert

    PALYA BEA koncert

    Izgalmas, személyes hangvételű, népzenei gyökerekkel is bíró, ám saját zenei nyelvén megfogalmazott dalai varázslatos hangulatot csempésznek majd az újszegedi fák közé is az énekesnő egyedülálló, legnépszerűbb slágerei mellett legújabb albumából is válogató koncertjén.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 21:00

    Palya Bea koncert

    Július 12-én a magyar könnyűzene egyik egészen különleges, folyamatosan megújuló művésze, Palya Bea lép az Újszegedi Szabadtéri Színpadra. A Prima- és kétszeres Artisjus-díjas énekes, dalszerző légtornász módjára egyensúlyoz tradíció és innováció határvonalán. Izgalmas, személyes hangvételű, népzenei gyökerekkel is bíró, ám saját zenei nyelvén megfogalmazott dalai varázslatos hangulatot csempésznek majd az újszegedi fák közé is az énekesnő egyedülálló, legnépszerűbb slágerei mellett legújabb albumából is válogató koncertjén.

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016