• Program


    Panel - Záró tárlatvezetés Süli-Zakar Szabolccsal

    Panel - Záró tárlatvezetés Süli-Zakar Szabolccsal

    Vajon miért jöttek létre a lakótelepek? Miért alakultak ki a házgyári technológiával épített közepesen magas és magas lakóházak, házsorok? Hogyan hat a társadalomra, s hogyan hat az egyénre? Létezik-e panel identitás? Van-e olyan fogalom, hogy PANELSÉG?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 18:00

    November 17-én, vasárnap Süli-Zakar Szabolcs, a kiállítás kurátora vezeti végig az érdeklődőket a MODEM panelrengetegén.

    A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ 2019-es kiemelt kiállítása a PANEL, amely Debrecen és a régió elsősorban paneles technológiával épült lakótelepeit kutatja, interdiszciplináris módszerekkel, a tudomány, építészet és a művészet eszközeivel, Debrecen város lakosságának aktív megszólításával. Legfőbb kérdésünk, hogy a lakótelepi társasházak milyen hatással vannak társadalmunkra, közösségünkre s az egyénre, sőt érzékszerveinkre, gondolkodásmódunkra – milyen a panel színe, szaga, tapintása, megköveteli-e a sajátos viselkedési és mozgáskultúrát? Létezik-e lakótelepi/panel identitás, létezik-e olyan fogalom, hogy: PANELSÉG?

    Belépő: 1200 / 600 Ft. (Debrecenieknek: 1000 / 500 Ft.)

    Ajánlatunk


    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

    vígjáték két részben

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016