• Program


    Pannonia Allstars Ska Orchestra - Folk Special: A karibi Bartók-kaland

    Pannonia Allstars Ska Orchestra - Folk Special: A karibi Bartók-kaland

    A PASO a népzenészekkel kiegészült felállással mutatja be az anyagot, de a felvételen szereplő vendégeken kívül egyszeri alkalommal közreműködik Agócs Márton, az Aurevoir. frontembere is. Ezen felül korábbi PASO-dalok is hallhatók lesznek erre a dús felállásra áthangszerelt formában - egy egész estét betölt majd a PASO folk-hangulat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 20:00

    Pannonia Allstars Ska Orchestra
    Folk Special: A karibi Bartók-kaland

    A 2023-ban fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Pannonia Allstars Ska Orchestra egy egészen különleges lemezbemutatót tart ezen az estén, hiszen a nagynevű, kétszeres Latin Grammy-díjas amerikai producerrel, Victor Rice-szal készített album még az ő, amúgy rendkívül színes pályájukon is abszolút egyedülálló. Már a koncepció is figyelemre méltó: a jelenleg Brazíliában élő Rice Bartók Béla rajongójaként a magyar népdalkincsből kiválasztott dalokat a PASO-val közösen karibi zenei környezetbe helyezve mutatja be, hangsúlyozva a két világ muzikális hasonlóságait, közös nevezőit.

    Victor Rice producer még a Manhattan School of Music-on végzett zenetanulmányai során szeretett bele végérvényesen Bartók Béla életművébe, így régi célkitűzése volt, hogy felmutassa a magyar népzene és a karibi zenei világ hasonlóságait. Mivel a PASO már korábban is kísérletezett hasonlóval, így ideális partner volt a munkában, nem véletlenül érkezett Rice felkérése az együtteshez. A producer Magyarországra utazott és személyesen is részt vett az anyag rögzítését megelőző próbákon, illetve felügyelte a lemez felvételét is, amelyre a zenekar számos, népzenei körökben ismert és elismert vendégzenészt hívott, tekerőlanttal, hosszú furulyával, hegedűvel, cimbalommal és népi énekkel bővítve az amúgy is gazdag hangszerelést. A PASO a népzenészekkel kiegészült felállással mutatja be az anyagot, de a felvételen szereplő vendégeken kívül egyszeri alkalommal közreműködik Agócs Márton, az Aurevoir. frontembere is. Ezen felül korábbi PASO-dalok is hallhatók lesznek erre a dús felállásra áthangszerelt formában - egy egész estét betölt majd a PASO folk-hangulat.

    Pannonia Allstars Ska Orchestra:
    trombita - Koós-Hutás Áron
    harsona - Vajay László
    billentyű - Benkő Dávid
    gitár - Tisza Gergő
    basszusgitár - Pozsgai Vince
    dob - Krecsmáry Zsolt
    ének - Tóth Kristóf

    Vendég: Agócs Márton

    Közreműködők:
    ének: Nádasdy Fanni
    hegedű: Barna György
    cimbalom, hosszú furulya, fuvola: Egervári Mátyás
    furulya: Endrődi Szabolcs
    tekerőlant: Hajas Gábor
    szaxofon, klarinét: Mester Dániel

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Ajánló


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016