• Program


  Parancsolatok

  Parancsolatok

  A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben.

  Parancsolatok
  Tíz vers, tíz dal, tíz grafika
  Farkas Wellmann Éva és az Evilági együttes előadása

  A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben. Amelyben minden oldalt Ferencz Zoltán grafikái díszítenek, amelyek időközben már díjat is nyertek a Bukaresti Nemzetközi Grafikai Biennálén.
  Hívőknek és világiaknak egyaránt ajánlható.
  A budapesti, sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi, tusnádfürdői, békéscsabai premierek után a produkció Gyulán, az Almásy-kastély kápolnájában tekinthető és hallgatható meg a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében.

  A parancsolat-verseket felolvassa: Farkas Wellmann Éva
  A parancsolat-dalokat előadja: Evilági együttes

  Ajánló


  Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges…

  A Szegedi Szabadtéri Játékok műsorát a 2021-es évad végén egy igazi klasszikus musical-legenda…

  Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016