• Program


  Aktuális előadások  Rendező: Ron Howard

  Szereplők: Luciano Pavarotti, José Carreras, Plácido Domingo, Bono

   

  A The Beatles: Nyolc nap egy héten – A turné-évek nagy sikert aratott dokumentumfilmje mögött álló, díjnyertes alkotók PAVAROTTI című dokumentumfilmjükkel újabb zenei ikont mutatnak be kendőzetlenül, feltárva legendás címszereplőjük életét és karrierjét egyaránt.

  „A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben. Pavarotti úgy állt hozzá a munkához, hogy az opera műfajában minden zenekedvelő találhat magának valamit, és puszta tehetségének köszönhetően eluralta a világ legnagyobb színpadait, hallgatók millióinak szívét hódította meg.

  Az Oscar-díjas Ron Howard által rendezett dokumentumfilmben kuriózumnak számító interjúkat is láthatunk a művész kollégáival és rokonaival, továbbá soha korábban nem látott felvételeket, mindezt csúcsminőségű Dolby Atmos hanggal.

  Ajánló


  angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018 angol nyelven, magyar felirattal

  színes, feliratos olasz ismeretterjesztő film, 70 perc rendező: Giovanni Piscaglia  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016