• Program


    PénteK13 – Pánik a fedélzeten

    PénteK13 – Pánik a fedélzeten

    Stephane Laporte - Patrick Laviosa: Pánik a fedélzeten
    Musical comedy két részben
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

    A páratlan zenei világú, vérbő francia musical comedy szereplői egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt… Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket.
    Közös, hogy a hajóút során kiderül róluk, senki és semmi nem az, aminek látszik. S mi a közös bennük még? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    vígjáték két részben

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016