• Program


    Peter Šrámek - Élő nagykoncert

    Peter Šrámek - Élő nagykoncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 19:30

    Peter Šrámek élő nagykoncert

    Budapesti Kongresszusi Központ

     

    Hazánk egyedülálló előadóművésze, Peter Šrámek korábban még tőle sosem hallott, élő zenekari kísérettel kápráztatja el a közönséget 2024. február 11-én a Budapest Kongresszusi Központban. 

    Peter Šrámeknek szinte a DNS-ében van a ’80-’90-es évek nosztalgikus hangzása, amely hallgatóját azonnal a magyar retro-pop klasszikusainak világába repíti. A szlovák származású, kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ „A Király” című sorozatában saját dalain keresztül (pl.: „Jöjj velem!”, „Ki vagyok én?”, „Forog a film”,Szeress Istenem”) megidézte Zámbó Jimmy emlékét és ezzel elnyerhette az idei év egyik Fonogram-díját. 

    A sorozattal azonos címre keresztelt, élő zenekaros turné Szlovákiában már óriási sikert aratott, melynek minden állomását kitörő örömmel fogadták a nézők. Magyarországon a Budapesti Kongresszusi központ koncert lesz az első olyan fellépés, mely során az énekes nagyobb létszámú zenekarral mutatja be „A Király” című filmzenei album szerzeményeit, de természetesen Zámbó Jimmy legnépszerűbb felvételei is felcsendülnek majd. A műsort a színpadi látvány mellett vendégművészek is színesítik. Az már biztosra vehető, hogy Delhusa Gjon is színpadra lép.

    Igaz csemegének ígérkezik a koncerten az a Zámbó Jimmy dalaiból összeállított zenei blokk, amelyet Jankai Béla vezetésével az eredeti Jimmy Band tagjai kísérnek majd. Az eseményre egyedi látvány készül, illetve Zoltán Erika táncosai is nagyban hozzájárulnak majd a vizuális élményhez.

    Peter egy különleges dalpremierrel is készül, amely először kizárólag az eseményen lesz hallható. A februári nagykoncert a tehetséges művész számára hatalmas mérföldkő, hiszen egy újabb álma teljesül azzal, hogy Magyarországon nívós helyszínen és méltó körülmények között állhat színpadra.

     

    Zenei rendező,hangszerelés: Csicsák Norbert(Noresz)

    Fény és látványtervezés: Zacher János(Jandy)

    Grafika: Szemán István

    Vezető hangmérnök: Gyulai Zsolt

    Monitor keverés: Harsányi Kovács Zsolt

     

    Zenei közreműködők:

    Dob: Vörös Áron

    Percussion: Schneider Szilveszter

    Bass gitár: Zsiborás Márton

    Gitár: Endrei Balázs

    Billentyű: Csicsák Norbert

    Saxofon: Borsos Attila

    Vokál 1: Gaál Zsófia

    Vokál 2: Gere Orsolya

     

    Táncosok:

    Haddad Lora

    Kátai Zoé

    Kecskés Timea 

    Szécsi Fruzsi

    Hrepka Zsolt

    Rosenberg Norbert

    Koreográfia:

    Rosenberg Norbert (Herbie)

     

    Gyerekkórus: Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

    Kórusvezető: Varga Dávid

    Ajánlatunk


    A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

    Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016