• Program


    Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - Borkóstoló jegy

    Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - Borkóstoló jegy

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 19:00

    A borkóstolót tartja: Benedek Péter, a mátrai Benedek Pince tulajdonosa. A kóstoló 19 órakor kezdődik az előadás helyszínén, és 6 tételből áll, az előadás kezdetéig visszakóstolás lehetséges. Poharat, ásványvizet biztosítunk!
    "Benedek Péter: Csúcsgasztronómiára törekszem, ez nem titok. Mindenképpen egyedi, és az évjáratra jellemző ízekre, zamatokra, az egyszeri és megismételhetetlen borokra. Minden évjárat teljesen mást ad, nyilván nincs két egyforma bor. Minőség, és minőségre való törekvés, ez a célom mindenek felett. Nagy öröm számomra, hogy Michelin-csillagos étterek borlapján szerepelhetünk. A New York-i exportunknak köszönhetően számos külföldi, neves étteremben is fogyaszthatóak a boraink."
    https://kekesonline.hu/2018/11/25/gyongyostarjantol-new-yorkig-hoditanak-benedek-borok

     

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    zenés játék két részben

    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016