• Program


  Pilát Gábor Szeress jól! előadása Ócsán

  Pilát Gábor Szeress jól! előadása Ócsán

  Párkapcsolati előadás pároknak és egyedülállóknak
   több

  Miért, lehet rosszul is szeretni?
  - Igen, lehet. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.

  És sokszor nem úgy, ahogy szeretnénk.

  A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.

  A Szeress jól! előadás arra szolgál, hogy a gyakorlatban alkalmazható tanácsok átadásán túl, gondolatokat ébresszen.

  A sikerért meg kell dolgozni. A párkapcsolatban kevés a szerelem megélt élménye, ha hiányzik a tudatosság, a felelősségvállalás, és a tisztesség.

  Ebben a humoros, könnyed és szórakoztató, tabumentes, és a végletekig szókimondó előadásban a leggyakrabban előforduló hibák megmutatásán keresztül szeretnék minél több felismerést okozni, és azonnal hazavihető, gyakorlati tippeket adni a mindennapokhoz.

  Pilát Gábor a “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több, mint 6000 példányban fogyott el.

  Az országban és külföldön folyamatosan megrendezésre kerülő előadásokon túl, egy saját rádió- és egy tv műsora van (Dunakanyar FM, Eger TV), a TV2, és a Duna Tv állandó párkapcsolati szakértője.

  Ajánló


  A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

  Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

  Mi a normalitás? A túltengő szexualitását gyógyszerekkel kordában tartani kényszerülő Fritz látszólag minden, csak nem normális. Legalábbis ezt vallja Ottó,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016