• Program


    P.MOBIL 50

    P.MOBIL 50

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 19:00

    P.Mobil 50

    Különleges vendégek: Mudfield, Tunyogi Berni

    2023. december 16. (szombat), 19.00 – Veszprém Aréna

     

    „Tudatjuk mindenkivel, hogy együttesünk 1973. május elsejétől P. Mobil néven működik tovább. Gesarol együttes.”

    Ez a hirdetés jelent meg 1973. május 1-én az Esti Hírlapban és azóta eltelt fél évszázad. Ezt az 50 éves jubileumot ünnepeltük meg Veletek idén áprilisban a Budapest Arénában és ezt az ünnepi műsort visszük el most egy országos turnéra. 

    A P.Mobilt ti tartottátok életben 50 évig, ti a közönség. Nem a hatalom, nem szponzorok, nem a lemezgyár, csakis ti. Ez a buli, az ünneplés jár Nektek és jár nekünk, tartsatok velünk!

    A koncerten vendégünk lesz feledhetetlen egykori énekesünk, Tunyogi Péter lánya, Tunyogi Berni is, valamint, hogy utat engedjünk a tehetségnek, a Mudfield zenekar fogja fiatalos energiával a közönséget bemelegíteni.

    Találkozzunk Veszprémben is!

     

    P.Mobil együttes

    Ajánlatunk


    A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

    CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

    Ajánló


    A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016