• Program


    Poklade lemezbemutató

    Poklade lemezbemutató

    Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

    A koncert, melyen kiváló vendég művészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 18:00

    Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

    A Mohácsi Tamburaiskolában nevelkedett fiatal zenészek, 2010-ben alakítottak önálló formációt. Napjainkra a Magyarországon élő déli-szláv kultúra egyik megkerülhetetlen zenekarává váltak.

    Repertoárjukban megjelenik szinte minden balkáni nép dallam-és ritmusvilága, melyet saját ízlésüknek megfelelően formálnak, alakítanak. Profiljuk a fesztivál koncertektől kezdve egészen a táncházakig terjed.

    Az alapítás óta eltelt 10 év alatt bejárták az országot és számos alkalommal fordultak meg a Balkánon, és más európai országokban, ahol növelték tudásanyagukat, csiszolták stílusukat.

    Most szülővárosukban, a mohácsiaknak készülnek egy nagykoncerttel, mely során főként az új, a Fonó Budai Zeneház gondozásában megjelent Balkántransz című lemezük repertoárját kívánják bemutatni.

     

    A koncert, melyen kiváló vendégművészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016