• Program


  Aktuális előadások


  A Mátra egyik legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes ranger terepjáró, melyet egy rövid oktatás után önállóan vezethetnek vendégeink . A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban.
  A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manőverezhető, leghihetetlenebb terepviszonyokon is játszi könnyedséggel mozog. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

  Kezdőtúra a járművel barátkozóknak. Téli időszakban ajánlott túra!
  Igazi csúcstámadás a Mátra déli oldalában kalandozva. Sziklás, szűk völgyek, lágyabb gerincek, meredek hegyoldalak kőzuhatagokkal és lélegzetelállító panorámák túrája a kalandok szerelmeseinek.

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
  Feltétel: „A" vagy „B" kategóriás jogosítvány
  Erdő-, és úthasználati díj, személyi balesetbiztosítással együtt: 999.- Ft/fő egész napra vonatkozólag, mely minden résztvevő számára kötelező!
  A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 10.00; 12:00; 14.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
  8 év alatt 50% kedvezmény!
  Programidő: 1 óra
  Nehézségi szint: 1.- kezdő

   

  Ajánló


  Ismerje meg a Budavári Palota viharos történetét az Anjou királyok erődítményétől a második világháborút követő eseményekig! A Budavári Palota, uralkodóink…

  EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos délutánok a Mit Játsszunk? Vlog csapatával

  Idegenvezetés - Báli szokások a Pesti Vigadóban  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016