• Program


    Polaris Ranger Safari élményterepjárózás a Mátrában - Csúcstámadás
    3

    Polaris Ranger Safari élményterepjárózás a Mátrában - Csúcstámadás

    Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    A Mátra egyik legnagyobb slágere a 100%-ban elektromos meghajtású összkerekes ranger terepjáró, melyet egy rövid oktatás után önállóan vezethetnek vendégeink . A 4-5 személyes formabontó járgány a Mátra legszebb vidékeire, természetvédelmi területeire repíti a résztvevőket veretes safari hangulatban.
    A Ranger egy legendásan tartós és kényelmes gép, amely hozza a „legtökösebb” terepjárók sajátosságait, s mégis teljesen környezetbarát. Kapcsolható hátsó differenciálműve által igen jól manőverezhető, leghihetetlenebb terepviszonyokon is játszi könnyedséggel mozog. A túra végére minden résztvevő joggal érzi magát Dakar specialistának, hisz a szakképzett kutató-mentő túravezetők mindenkit megtanítanak az eszközök önálló vezetésére.

    Kezdőtúra a járművel barátkozóknak. Téli időszakban ajánlott túra!
    Igazi csúcstámadás a Mátra déli oldalában kalandozva. Sziklás, szűk völgyek, lágyabb gerincek, meredek hegyoldalak kőzuhatagokkal és lélegzetelállító panorámák túrája a kalandok szerelmeseinek.

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

    A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
    Feltétel: „A" vagy „B" kategóriás jogosítvány
    Erdő-, és úthasználati díj, személyi balesetbiztosítással együtt: 999.- Ft/fő egész napra vonatkozólag, mely minden résztvevő számára kötelező!
    A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 10.00; 12:00; 14.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
    8 év alatt 50% kedvezmény!
    Programidő: 1 óra
    Nehézségi szint: 1.- kezdő

     

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016