• Program


    Present Imperfect -Freeszfe Egyesület
    4

    Present Imperfect -Freeszfe Egyesület

    Időtartam: 45-50 perc
    Nyelv: magyar, angol
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 4. kedd, 19:00

    Sajnálattal remélem, miszerint ennek ellenére értesítem, hogy hidegzuhanyként ért a liftben a döntésem, de kérlek, értsd meg: nagyon nehéz helyzetben volt a zsűri a zsűri döntése alapján, a szöveg persze nem jó, de reménykeltő, lezártnak tekintem, nem téged, nem nyert, nem tudunk, nem jutottál, nem tudok beszélni, nem tudom, mit akarok. Sokat gondolok rád, és további töretlen alkotókedvet kívánok.

    Egy kicsit túl lelkes nyelvtanár az órája anyagát egy gazdag visszautasító-levél gyűjtésből meríti. A szakmai levelek keverednek a magánéletivel, a valóság a fikcióval. A nemet mondás különböző módjait vonultatja fel, több ízben visszautasítja a közönséget, felidézi a legkellemetlenebb párkapcsolati kudarcokat. Miért nem én én én én én? Vagy miért nem te te te te te? Vagy igazából nem is róla van szó?

    Alkotó, előadó: Kozma Zsófi Rebeka

    Fény: Szász Antal

    Hang: Mózes Zoltán

    Mentorok: Szabó Veronika, Hód Adrienn, Hudi László, Goda Gábor, Czirák Ádám

     

    Külön köszönet Tózsa Mikoltnak, Kocsi Olgának, Szántusz Noéminak, Néder Panninak, Dunja Rakicnak, Kozma Györgynek, Kudron Annának, Sarah Günthernek, Berecz Zsuzsának, Vető Jánosnak és mindenkinek, aki küldött nekem leveleket.

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Ajánló


    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016