• Program


  Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 2.

  Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 2.

  A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészeinek kamarakoncertjei
   több

  PRÓBATERMI VENDÉGSÉG
  Próbatermi / 2

  A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészeinek kamarakoncertjei

  A Próbatermi vendégség sorozat évek óta hagyomány a Nemzeti Filharmonikusoknál, és mindig nagy érdeklődésre tart számot. A sorozat eseményei nem a megszokott nagy koncerttermekben zajlanak, ezeket az estéken zenekarunk próbatermébe invitáljuk a közönséget. A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészei igazi zenei csemegékkel készülnek, amelyeket kamaraegyüttesekben adnak elő. A helyszín és a darabválasztások is egy sokkal meghittebb, bensőségesebb hangversenyélményt kínálnak a jelenlévőknek.
  Együtteseink művészei számára is különlegesek ezek az alkalmak, hiszen a darabokat nagyrészt ők választják, és ebben a közegben sokkal közvetlenebb kapcsolatot teremthetnek közönségükkel.
  A 2019/2020-as évadban a sorozat további különlegességét az adja, hogy az elmúlt években zenekarunknak és énekkarunknak külön-külön voltak fellépései, ebben az évadban viszont mindkét együttes együtt, közös műsorral szeretné megörvendeztetni a közönséget.

  Ajánló


  A nyelvünk mágikus. Minden nyelv, létező, élő és élettelen hordozza a maga varázsát,…

  DIDO egyike az Egyesült Királyság legsikeresebb előadóinak. Az énekesnő több mint 20 éves…

  Dr. Sue Johnson: A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz Online…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016