• Program


    Puskás x Kőszívű - musicalkoncert és kulisszatitkok

    Puskás x Kőszívű - musicalkoncert és kulisszatitkok

    A MusicalNeked Produkció két, egyaránt nagy sikerű, zenés színházi előadása, a Puskás, a musical és a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalait hallhatják nézőink, Magyarország legnépszerűbb musical színészeinek előadásában!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 29. szombat, 20:30

    Puskás x Kőszívű
    musicalkoncert és kulisszatitkok

    Bori Réka, Kovács Gyopár, Polyák Lilla, Fehér Tibor, Gundel Takács Gábor, Juhász Levente, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás elevenítik meg a két legendás magyar történet főhőseit!

    A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.

    A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örökérvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!

    A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások író-rendezője, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk, és producere, Szabó László a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesélnek!

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016