• Program


    Rákász Gergely - Lords of the Organ

    Rákász Gergely - Lords of the Organ

    Igazi örömzene a 2021-es műsor.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 19:30

    Rákász Gergely - Lords of the Organ

    Talán soha nem volt még ekkora szükségünk rá, hogy a művészet felemeljen bennünket vissza oda, ahol korábbi életünket felfüggesztettük. Az elmúlt évben megtarthattunk mindent, ami az élethez kellett a vajat a hűtőben, vagy a meleget a házainkban. De elveszett a létezés lényege, az a tükör, amelyben az ember nem túlélő fogyasztó állatnak érzi magát, hanem az Istenek örökösének. A teremtés folytatójának. Ide tértünk vissza. Nem mondjuk ezt ki mindig amikor színházba, koncertre, vagy kiállításra megyünk, de mindannyian érezzük, ezért megyünk oda. Ezért azokkal a műalkotásokkal ünneplünk, amelyek minden hangja ezt az életörömöt sugározza. Strauss és Sosztakovics keringői, Ravel Bolerója, Vivaldi Négy Évszakának részletei mind ilyenek.

    Már nagyon vártuk a személyes találkozót, hogy visszakapjuk az életünknek ezt a szeletét!

    Ajánlatunk


    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016