• Program


  Recirquel: My Land

  Recirquel: My Land

  A Vági Bence által rendezett előadás az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba, és jeleníti meg egy illúziókkal teli térben.

  A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában a világ egyik legrangosabb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe keretében mutatta be, ahol a kritikusok több ezer produkció közül a legjobbnak ítélték. 

  A produkció egy új előadó-művészeti műfaj, a cirque danse kiteljesedése, de nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak: ez a Recirquel első olyan darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek. Vági Bence hét, a maga zsánerszámában nemzetközileg is kimagasló ukrán artistát hívott meg, és az ő személyes élettörténetüket - hagyományokat, szabadságot és szerelmet - kutatva hozták létre a produkciót.

  A bemutató a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósult meg.

  Ajánló


  Stéphanie Schlesser és Laurent Bán a legtehetségesebb párizsi kollégáikkal idézik fel a francia…

  Opera három felvonásban / A CoOpera produkciója

  Egy 90 perces zenés estet tölthet el decemberben Vikidál Gyulával Szegeden december 13-án…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016