• Program


    ReGamEx - Retro videójáték kiállítás

    ReGamEx - Retro videójáték kiállítás

    2024. április 27-28-án, 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket a ReGamEX -RETRO VIDEÓJÁTÉK kiállításra, a 70-es, 80-as és 90-es évek hobbiszámítógépeivel, video- és kvarcjátékaival. Április 26-án, péntekre iskolai csoportok jelentkezését várjuk, hogy rendhagyó informatika óra keretében tekintsék meg a kiállítást.

    Aktuális előadások



    REGAMEX - RETRO VIDEÓJÁTÉK KIÁLLÍTÁS 2024

    A rendezvényen megtekinthetők a hőskor pionírjainak számító, még fekete-fehér TV-ken használt PONG (TV-foci, TV-tenisz, pálcika tenisz) gépek, az otthoni számítógépeket világszinten elismertté tevő Commodore, Sinclair és Atari hobbiszámítógépek, a SEGA-Nintendo videojáték párharc jeles képviselői, a kilencvenes évek konzolforradalmának meghatározó darabjai, és persze a hazai iskolai számítógép program szinte minden egyes darabja. A két napon lesz kvízjáték nyereményekkel, párkereső játék gyerekeknek, papírmakett kézműves foglalkozás és tematikus színpadi beszélgetések. Az élményt nagyjából két tucat működő, kipróbálható, játszható gép teszi teljessé.

    Ajánló


    Szemlélődésre hívjuk az érdeklődőket a Néprajzi Múzeum hihetetlenül nagyvonalú épületébe, melynek építése során rengeteg különleges megoldást alkalmaztak. Találkozási pont: Hősök…

    A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016