• Program


  Rejtélyes vacsora-Szerepjáték Est, országszerte-1 fő
  2

  Rejtélyes vacsora-Szerepjáték Est, országszerte-1 fő

  Olyan, mint egy színház - Önök a szereplők, és a közönség is.
  A programon szigorúan 18 év felett lehet részt venni.
   több

  Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora. Egy éjszaka, amikor kibújnak a szürke hétköznapok súlya alól és magukra öltik valaki másnak a bőrét. Minden játékos eljátszik egyet az általunk kitalált karakterekből (maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán stb..). Vannak titkaik, céljaik, és feladataik (megtudni valaki titkát, meggazdagodni, megtalálni egy gyilkost..), amiket a saját tudásuk szerint kell megoldaniuk, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt. Olyan, mint egy színház - Önök a szereplők, és a közönség is.

  Fontos információk

  Minden játékos élménye érdekében a programon való megjelenés korhű öltözékben. (Ennek hiányában elegáns, modern viseletben). Utcai ruhában a vacsorán nem lehet részt venni!
  Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók, az ilyen jellegű igényt a foglaláskor kell megadni.
  A voucher tartalmazza a Rejtélyes Vacsora programot és a háromfogásos vacsorát.
  Az italfogyasztás önköltséges.
  A játék időtartama 2-2,5 óra.

  A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A játék 10-16 fős társaságban zajlik.
  A program Esztergomban, Budapesten, Győrött, Székesfehérváron, Szegeden, Kecskeméten és Sopronban elérhető!

  A programon szigorúan 18 év felett lehet részt venni.

   

  Ajánló


  Ray Cooney bohózatai a klasszikus angol vígjátékhagyományt követik, a rá jellemző virtuóz cselekményvezetéssel, a különböző félreértések és helycserék már-már az…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016