• Program


    RÉV Színház: 146 nap

    RÉV Színház: 146 nap

    Hét ember harmincas éveinek elején, a háttér Prága. Vannak, akik pénzfeldobással döntik el, hogy együtt élnek-e tovább. Van, aki álruhában követi a másikat. Van, aki ufókra vár. Van, aki füvezik. Sokat. Túl sokat.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 19:00

    Ebben az előadásban nem történik semmi különös. Hétköznapi emberek hétköznapi sorsai bogozódnak össze és szét néhány nap alatt. Na jó, valami azért csak történik.
    Vannak, akik pénzfeldobással döntik el, hogy együtt élnek-e tovább.
    Van, aki álruhában követi a másikat.
    Van, aki ufókra vár. Van, aki füvezik. Sokat. Túl sokat.
    Hét ember harmincas éveinek elején, a háttér Prága, a nyelv a cseh. Hülye egy nyelv. Bonyolult! Az a sok lehet, talán, lenne, volna...
    Itt mindenki hazudik.
    Vagy inkább az a baj, hogy nem szívnak elég füvet. Ha többet szívnának, kevesebbet hazudnának. És akkor talán nem hagynák el egymást. De sajnos a fűszívásnak itt még nincs kialakult hagyománya.
    Van, aki csal. Van, aki megcsal. Van, aki csalódik.
    Hét ember harmincas éveinek elején. Már világos, hogy ki kit vagy mit nem akar, de még nem tiszta, hogy kit vagy mit akar.
    Van, aki magányos hedonista. Van, aki magányos házas. Van, aki magányos, de szabad. Van, aki nem szabad, de legalább magányos.
    A szabadság illúzió. Az illúzió szabadság.
    Tényleg túl sok az a fű.
    A férfi és a nő két teljesen különböző állatfaj.
    “Já vím...”

    A RÉV Színház társulata 2012 óta dolgozik együtt ebben a formában. Színházi előadásaikhoz többnyire külsős alkotókat hívnak be. Idén második színházi bemutatójuk a 146 nap. 

    Szereposztás, stáb:
    HANKA, 30 éves - Lakatos Dorina
    PETR, rádiós - Nagy Zsolt Zsozsa
    VESNA, pultos - Horváth Dóra
    ROBERT, nem díler - Szántó Dániel
    LENKA, két gyermek édesanyja - Bálint Betty
    ONDREJ, idegsebész - Bojkovszky Zsolt
    JAKUB, költöztető - Balla Richie

    dramaturg: Tóth "TóGa" Gábor
    rendező: Perényi Balázs 

    Támogatók: Import Impró Egyesület, Emberi Erőforrások Minisztériuma

    Ajánlatunk


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016