• Program


    Richie & The Mops

    Richie & The Mops

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 5. péntek, 19:30

    Borbély Richárdot a Madách Színház nézői jól ismerhetik, főként A nyomorultak, vagy sokkal korábban a Jézus Krisztus Szupersztár című előadásokból, legújabb főszerepe pedig a Rocksuli című musicalben Dewey Finn lesz.
    A 2014-es X-Factorban szólóénekesként láthatták, de két éve már új rockbandájával is rendszeresen találkozhat a közönség. Elkészült első lemezük is, és több klubkoncert után a Madách Színház nézőit is várja Richie and the Mops.

    Borbély Richárd – gitár, ének
    Csóti Márton - gitár
    Naszvagyi Tamás – basszusgitár, vokál
    Hegyessy Csaba - dob

    Vendégek:
    Tóth Andi
    Szkiton Production
    Tha Shudras (Trap Kapitány)

    Ajánlatunk


    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016