• Program


  Rifkin fesztiválja

  Rifkin fesztiválja

  amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 2020
  eredeti nyelven, magyar felirattal

  Rendező: Woody Allen

  Szereplők: Wallace Shawn, Gina Gershon, Louis Garrel, Elena Anaya, Sergi López, Christoph Waltz

   

  Woody Allen 49. nagyjátékfilmjében visszatér ahhoz az önreflexív recepthez, amiért megszerettük. Legújabb romantikus komédiájában, a Rifkin fesztiváljában a neurotikus főhős (Wallace Shawn) ezúttal feleségét (Gina Gershon) kíséri San Sebastianba a Nemzetközi Filmfesztiválra, ahol riválisra akad a jóképű filmrendező (Louis Garrel) személyében. Miközben pszichoszomatikus betegségeit a szépséges doktornővel (Elena Anaya) kezelteti, felidézi kedvenc filmjeit és visszatalál valódi önmagához is.

  A négyszeres Oscar-díjas rendező alkotása a filmművészet nagy klasszikusai, többek között Fellini, Bunuel, Truffaut és Bergman filmjei előtt tiszteleg, miközben – Vittorio Storaro képeinek köszönhetően – a csodás észak-spanyol kisvárosról, San Sebastianról is rajongva mesél.

  Forgalmazó: Cinetel Kft.

  Ajánló


  Ajánlott életkor: 3+ Óvodásoknak szóló előadás

  Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Andrea Bocelli 2022. október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!

  A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016