• Program


    Rigó, rigó, szederinda (Csortos)

    Rigó, rigó, szederinda (Csortos)

    Shashvi shashvi maq'vali
    svájci-grúz filmdráma, 110 perc, 2023
    grúz nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: március 31. vasárnap, 12:45

    Rendező: Elene Naveriani
    Szereplők: Eka Chavleishvili, Temiko Chichinadze

     

    A 48 éves Etero egy kis grúziai faluban él. Soha nem akart férjhez menni, a szabadság éppoly fontos számára, mint fenséges süteményei. De az egyedül élő nőre nem néznek jó szemmel a faluban, és hamar a pletykák célpontjává válik. Amikor szenvedélyes szerelemre lobban egy férfi iránt, döntés elé kényszerül: vajon továbbra is kötöttségek nélkül folytassa független életét, vagy ezentúl kapcsolatban éljen? Eterónak meg kell küzdenie a saját érzéseivel, és el kell döntenie, melyik út vezet számára a boldogsághoz.

    A cannes-i Filmkészítők Kéthete válogatásban mutatkozott be, majd számos nemzetközi díjat nyert, többek közt Szarajevóban, Miskolcon (legjobb film díja) és Cottbusban.

    Bemutató dátuma: 2024.03.07.

    Forgalmazó: Cirko Film

    Ajánlatunk


    A buszok a Székesfehérvári Autóbuszállomás és a Táci Gorsium Régészeti Park parkolója között közlekednek

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016