• Program


    Ringató

    Ringató

    Vedd ölbe, ringasd, énekelj!
    Kisgyermekkori zenei nevelés 3 éves korig

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 15. csütörtök, 11:00

    A foglalkozásokon a legkisebb korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos babákat is, és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsikkel oldott, szeretetteli légkörben. A program egyaránt szól azoknak, akik szívesen énekelnek, vagy éppen az éneklésben bátortalanok, és épp ezért vagy ennek ellenére úgy érzik, fontos, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, és szívesen bővítenék dalkincsüket. A foglalkozásokat újszülöttkortól hároméves korig ajánljuk; várandós kismamákat is szívesen látunk.
     
    Instruktor: Ujvári Klára
    Helyszín: Eiffel Műhelyház – Ottrubay oázis

    Alkalmak: hetente egy alkalommal, csütörtökön 11:00-től (30 perc)

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016