• Program


    Rólunk szól

    Rólunk szól

    Jókai Ági színésznő és Dobri Dániel zeneszerző páros repertoárján magyar népdalok, sanzonok és saját dalok szerepelnek. Ebben a zenei sokszínűségben a hangszerelés mellett a szöveg tematikája teremti meg az egységet.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 19:00

    Rólunk szól

    Jókai Ági magyar színésznő, a Pozsonyi Színművészeti Egyetem óta több magyarországi és szlovákiai színházban is megfordult, mindkét nyelven rendszeresen játszik, de volt alkalma bemutatkozni a Római Magyar Akadémia falai közt az olasz közönségnek is. Dobri Dániel magyar zeneszerző a Bartók Béla Konzervatórium jazz gitár szakán, majd a Zeneművészeti Egyetem zeneszerzés szakán végzett. Mára már állandó zeneszerzője, zenei vezetője több magyarországi és külföldi színháznak. A páros repertoárján magyar népdalok, sanzonok és saját dalok szerepelnek. Ebben a zenei sokszínűségben a hangszerelés  mellett a szöveg tematikája teremti meg az egységet.

    Ajánlatunk


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016