• Program


  Romance.com (Rózsavölgyi Szalon)

  Romance.com (Rózsavölgyi Szalon)

  Az amerikai írónő romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama magát az unokájának kiadva keres párt a fiatal lánynak és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki.

  Hindi Brooks: Romance.com

  Az amerikai írónő romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama magát az unokájának kiadva keres párt a fiatal lánynak és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki. Az amúgy is vígjátékba kívánkozó alaphelyzet akkor válik igazi, vérbő komédiává, amikor a magát 25 évesnek kiadó Nora, és a 28 évesként chatelő Ben randit ad egymásnak. Sok-sok félreértés után persze kiderül, hogy ki kicsoda és mindenki megtalálja a hozzá illő párt.

  Nora......... Molnár Piroska
  Benny....... Jordán Tamás
  Terry......... Sipos Vera
  Don.......... Domokos Zsolt
  Jef............ Formán Bálint

  Jelmez: Cselényi Nóra
  Díszlet: Enyvvári Péter
  Fordító/dramaturg: Ruttkay Zsófia
  Rendező: Dicső Dániel

  A Rózsavölgyi Szalon vendégjátéka.
  Az előadás hossza szünettel együtt kb. 90 perc.

  Ajánló


  Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban.…

  Mit és kiket rejt a varázslatos és legendás padlás? Időutazás ég és föld…

  Fekete István meséje még sosem kelt életre táncszínpadon, most azonban megelevenednek a jól…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016