• Program


  Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

  Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

  Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig a BONUS TRACK elnevezésű formáció előadásában.
  Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.

  Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone
  Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig

  A BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult. 
  Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett - nem mellékesen - a hazai nagyvállalatok top menedzserei. 
  Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. 
  Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye. 
  A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. 
  Az előadás 2017 őszén mutatkozott be a MOMkultban, azóta járt többek közt a pécsi Kodály Központban, az Ördögkatlan Fesztiválon is.

  Szereplők
  Zenekar: Bonus Track Band
  Szárvendégek: Ónodi Eszter, Fekete Linda, Thuróczy Szabolcs, Ódor Kristóf, Tasnádi Bence

  Eső esetén a Continental Arénában!

  Ajánló


  Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016