• Program


  Ruben Brandt, a gyűjtő

  Ruben Brandt, a gyűjtő

  Rendező: Milorad Krstić
  Forgatókönyvíró: Milorad Kristić
  Producer: Miskolczi Péter, Roczkov Radmila, Roczkov Hermina, Milorad Kristić, Kurdy-Fehér János
  Zene: Cári Tibor
  Szereplők: Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Hámori Gabriella

  Ruben Brandt, a gyűjtő a magyar animáció régi adósságát törleszti, egy igazi alkotóműhely jött létre a nagyköltségvetésű film körül. Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk egy olyan utazással, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket.

  Egy különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen. Csupán Kowalski, a washingtoni magánnyomozó veszi észre, hogy mi a közös az ellopott műtárgyakban, de az ő élete is veszélybe kerül, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe. A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, ezt hallva pedig az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el.

  Ajánló


  FEJES ENDRE – PRESSER GÁBOR: JÓ ESTÉT NYÁR, JÓ ESTÉT SZERELEM A SZINDRA…

  Giacomo Puccini: Tosca Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar felirattal

  A „Csirbiri” nagykoncert az azonos című koncertfilm zenei anyagából összeállt válogatás, amely csokorba…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016