• Program


    Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.2 / BARTÓK TAVASZ 2024

    Rudolf Buchbinder és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar • 2.2 / BARTÓK TAVASZ 2024

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 19:30

    Beethoven: 1. (C-dúr) zongoraverseny, op. 15

    Beethoven: 5. (Esz-dúr) zongoraverseny, op. 73

     

    Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

    Zongorán közreműködik és vezényel: Rudolf Buchbinder

     

    Amikor egy alkalommal Friedrich Gulda, a kiváló zongorista véletlenül összefutott Rudolf Buchbinderrel egy szálloda halljában, érdeklődött, hogy hová tart éppen. „A Beethoven-ciklusom koncertjére” – hangzott a válasz. Gulda visszakérdezett, nem unja-e még Beethovent, mire Buchbinder: „Hogy őszinte legyek, a kérdés számomra teljesen érthetetlen, mert ezekben a remekművekben mindig felfedezek valami újat.”

    A Nemzeti Filharmonikus Zenekar vendégeként Buchbinder Beethoven valamennyi zongoraversenyét eljátssza, ugyanazzal a kíváncsisággal, mely immár hat évtizede jellemzi előadóművészi pályáját. „Lehet, hogy az ember túlzásba viszi és megunja az egyes ételeket. De a zongorairodalom remekműveinek eljátszásakor soha nem lehet túlzásba esni, még akkor sem, ha már több százszor előadtad őket” – írta önéletrajzában.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016