• Program


    Aktuális előadások



    A Rühös Foxi zenekar a II. kerületi Fondue Bárban alakult Szűcs Krisztián (ex-HS7, Budapest Bár, Szűcs), Baksa-Soós Attila (Wake Up 1230) és Horváth Kristóf (Esti Kornél) által, akikhez néhány héttel később csatlakozott Vazul Császár (VHK).

    Az együttes első nagylemezét Minőségi Üzenet címmel, a Jappan & Barnsz stúdióban vették fel 2017 májusában egyetlen éjszaka alatt, amit további két nagylemez követett. A zenekart a tagok számos ki- és visszalépései miatt a legfeloszlóbb magyar zenekarnak tartják.

    2019-ben a Rühös Foxi Eszik a Dönert a Nagyorrú Lányok című daláról nevezték el a Fishing On Orfű Fesztivál egyik nagyszínpadát. A Foxok a Marczibányi térre egyenesen a Budapest Parkból, és az azt követő fesztiválokról érkeznek.

    Érdekesség még, hogy a zenekar két frontembere Krisztián és Attila 200 méterre laknak a Marczitól.

    Ajánló


    Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the…

    Nyitókoncert 19:00 Magyar Zene Háza Ifjú Barbárok The young Barbarians

    2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016