• Program


    RUMINI Ferrit-szigeten – mesejáték két részben – a Pesti Művész Színház előadása

    RUMINI Ferrit-szigeten – mesejáték két részben – a Pesti Művész Színház előadása

    Berg Judit tengerész-kalandregényeinek jól ismert főhőse, az agyafúrt kisegér, Rumini hajósinasnak szegődik a Szélkirálynő nevű tengerjáró vitorlásra, beutazza a világot és általában mindenhol hajmeresztő kalandokba keveredik.
    Ezúttal pedig óriási bajba, társaival együtt.
    A vadonatúj, színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 18:00

    Berg Judit tengerész-kalandregényeinek jól ismert főhőse, az agyafúrt kisegér, Rumini hajósinasnak szegődik a Szélkirálynő nevű tengerjáró vitorlásra, beutazza a világot és általában mindenhol hajmeresztő kalandokba keveredik.

    Ezúttal pedig óriási bajba, társaival együtt.

    A vadonatúj, színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni. Vajon sikerül nekik? És ha igen, akkor hogyan?

    A József Attila-díjas és a Nemzetközi Gyermekkönyv Tanács (IBBY) Az év könyve – díjával (2007) kitüntetett írónő könyvsorozata a magyar meseirodalom egyik kiemelkedő és kivételes alkotása. Nem véletlenül hasonlítják olyan ifjúsági vagy gyerekíró klasszikusokhoz, mint például a svéd Astrid Lindgren, hiszen ő is bámulatosan ért a gyerekek nyelvén és egy generációval szerettette meg az olvasást.

    A Fogi Színház Társulatának előadásában pedig a szédítő kalandok a szemünk láttára elevenednek meg és varázsolnak minket a mesék világába, ahol az elképesztően fordulatos, izgalmas, kiszámíthatatlan és vicces cselekmény mellett, hogy ha jól figyelünk és a szívünkre hallgatunk, mindig megláthatjuk az igazán fontos dolgokat.

    A Pesti Művész Színház előadása. Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a program befogadott produkció, ezért a Városmajori Szabadtéri Színpad kedvezményei nem érvényesek rá. Jegyekkel kapcsolatos további információ: pestimuveszszinhaz@gmail.com

    Négy éves kortól ajánljuk!

     

    Közreműködők

    Rendező: Bereczki Csilla
    Díszlettervező: Halász G. Péter
    Írta: BERG JUDIT

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016