• Program


    Aktuális előadások



    A zenekar tagjai:

    Rutkai Bori - ének

    Darvas Kristóf - zongora

    Nemes Janó - szaxofon, fuvola

    Szerető Dániel - basszusgitár

    Németh Csaba - dob 

    Közreműködik: Rónai Róbert

    A zenekar vidám, táncos, téli dalokkal idézi meg az ünnepváró napok hangulatát. Mintha a Mikulás puttonyából kerülnének elő a varázslatos mesedalok. Bori, horgolt bábjaival kelti életre a téli történeteket: manókkal korcsolyázunk a Mesevárban; hóemberekkel szánkázunk a csillagszeplős téli estéken; fűrészelős tánccal vágunk fát, hogy befűthessünk a kis kuckónkba; meglessük a csokimikulások titkait, angyalmackókkal járjuk a körtáncot a fenyőfák körül. A gyerekek közben nagy izgalommal várják a Télapót, aki valahol útközben eltévedt. Csalogató énekszóra végül megérkezik a táncoskedvű Mikulásunk, és megmutatja hogyan kell csizmacsacsacsázni és hópehelykeringőzni.

    A koncerten, a Legjobb gyereklemeznek járó Fonogram-díjjal elismert Mandulka és a Karácsonyvár című album dalai és más korábbi lemezekről való téli dalok is hallhatóak lesznek.

    A műsor után megvásárolhatók a zenekar lemezei, és a Bori által írt, és illusztrált mesekönyvek, ezeket a művészek dedikálják is a helyszínen.

     

    Ajánló


    Az ismerős történet új köntösben – Lackfi János meséjével

    VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016