• Program


  Aktuális előadások  Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő.

  Szeptember 2-án a Diósgyőri Vár – Lovagi Tornák Tere ad helyszínt a visszatérő énekesnő hagyományos, évek óta telt házas koncertjének. A koncerten a régi nagy slágerek mellett az elmúlt évben megjelent Karma című albumról is hallhatóak lesznek ddalok.

  Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa.
  2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.
  2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa, és a Hazatalálsz, 2020-ban a Lesz, ahogy lesz, és az 1 x fent 1 x lent, 2021-ben a Szembeszél, a Karma, a Domine című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

  A rendezvény területére esernyőt, üveget, vágó- és szúró eszközt bevinni tilos.

  Közreműködésüket ezúton is köszönjük!

   

  Ajánló


  Nyárzáró buli a '90-es évek legnagyobb slágereivel a Nagyerdei Víztoronyban!

  Reméljük, az idei nyarat önfeledten élvezhetjük, sok koncerttel, napsütéssel, fesztiválokkal. Nem tudunk sokkal jobb nyáresti programot, mint az immár hagyománnyá…

  "Nekünk a közönség a legfontosabb. Ti vagytok a Neoton igazi bázisa, akik az évtizedek alatt is életben tartottátok a dalokat,…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016