• Program


  Rúzsa Magdi koncert

  Rúzsa Magdi koncert

  Kapunyitás: 18:00

  Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” a Lovagi Tornák Tere színpadán!

  JEGYEK:
  - Early bird (2020. augusztus 23. éjfélig)
  - Standard jegyár (2020. augusztus 24-től)
  - VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass, welcome drink

  Kedves VIP Jegytulajdonos!

  Kérjük, válasszon!

  Az augusztus 30-i Rúzsa Magdi koncertet ültetett formában rendezzük meg, ezért a VIP jegyet váltók számára a legjobb ülőhelyeket szeretnénk biztosítani. A VIP jegytulajdonosok két ülőhelytípusból választhatnak előzetesen, melyeket az alábbi térképen is jelöltünk:

  1.      VIP színpad előtt 

  2.      VIP B fedett lelátó

  Kérjük, válasszon a két szektor közül, melyikben szeretné élvezni a Rúzsa Magdi koncertet! A szektoron belül a helyek érkezési sorrendben foglalhatóak el, de a választást követően mindenki számára biztosítjuk a helyet az adott szektorban. 

  Kérjük, a vip@diosgyorivar.hu  email címre jelezze, melyik szektorban szeretne ülni a jegyen szereplő vonalkód és a név megjelölésével augusztus 27-ig.

  A VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri ülőhelyről élvezheti, egyedi VIP pass, welcome drink és meglepetés. 

   

   
  A hatályos rendezvénytartási előírások és biztonsági feltételek értelmében az előadás CSAK ÜLŐHELYRŐL tekinthető meg. A belépéssel Ön tudomásul veszi a rendezvény megtartásának körülményeit és vállalja a biztonsági előírások betartását.

  ·        Az arénába a belépés csak kézfertőtlenítést követően történhet. A helyszínen erre alkalmas eszközt biztosítunk, de igény esetén saját kézfertőtlenítőt is alkalmazhat.
  ·        Javasoljuk a szájmaszk használatát a rendezvény teljes időtartama alatt.
  ·        Köhögéskor, tüsszentéskor zsebkendővel vagy behajlított könyökkel takarják el orrukat, szájukat.
  ·        Ha betegségre utaló tünetet észlel ne lépjen be a rendezvény területére!
  ·        A rendezvény területére esernyőt, üveget, vágó- és szúró eszközt bevinni tilos.

  Közreműködésüket ezúton is köszönjük!

  Ajánló


  Florian Zeller: Az apa Rendező: Valló Péter keserves bohózat

  A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy…

  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016