• Program


    Segítő kéz a családban Dr.Domján Mihály előadása

    Segítő kéz a családban Dr.Domján Mihály előadása

    El lehet oda jutni - a realitások talaján -, hogy "ha neki sikerült, akkor nekem is megvan az erőm (bennem van) az első lépéshez." Ehhez szeretnék a közös beszélgetésünkkel egy pici segítséget adni. Sokszor a hit akkor szabadul fel az emberben, ha találkozik olyan személlyel, aki inspirálja őt.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 18:00

    Vendég: Pataki Ági
    Sztármodell, Balázs Béla-díjas filmproducer

    A motiváció az a folyamat, sőt erő, amely elindítja és fenntartja a célorientált viselkedést. És itt, ezen a ponton, sokan meg is akadnak. "Mik a céljaim? Mit akarok elérni? Mire van készségem és lehetőségem? Mit kellene először fejlesztenem magamban, hogy tudjak majd az új tudással egyet előre lépni?" Sokszor a múlt csalódásai, a fel nem dolgozott veszteségek, a jelen eszköztelensége és a megtartó emberi kapcsolatok hiányai egy olyan negatív "szemüveget" hoznak létre, amelyek áthatják az ember érzelmi életét, gondolkodását és így a viselkedését is. A reménytelenség közben lesöpörheti és súlytalanná teheti a korábbi sikereket, így egyes helyzetekben nehezen képzelhető el a kiút, márpedig pedig létezik.

     

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016