• Program


  Aktuális előadások  Egy átlagos napon elindulsz hazafelé, de nem találod az utcát, a házat, ahol laksz. Talán évek teltek el észrevétlenül, vagy csak elfelejtetted reggel bevenni a gyógyszeredet? Vagy egyszer csak meglepődve nézed azt az embert, akivel együtt élsz, és nem emlékszel, hogy vannak-e gyerekeitek. A képzeleted tréfát űz veled? Esetleg van mindennek egy mélyebb üzenete?

  Egy történet, ahol az évek egyetlen pillanatba zsúfolódnak. Egyetlen pillanat, ami évekké tágul. Nem tudjuk már többé, kik is vagyunk pontosan, hol vannak a határaink, hol kezdődött az élet. Mi lett szépen megálmodott terveinkkel? Kivé váltunk, kinek a hipnózisában élünk? Mi építettük fel ezt a valóságot, vagy a valóság hozott létre bennünket?

  Előadásunkban egy párkapcsolat történetén keresztül mágikus utazásra hívunk a képzelet, az érzékelés és az érzelmek határvidékeire.

  Szereplők:

  Pusztai Luca, Formanek Csaba

  Díszlet: Pusztai Luca, Formanek Csaba
  Fény: Lakatos Dániel
  Írta és rendezte: Formanek Csaba

  DÍJAK:

  Színházi Értékteremtésért (Vasvár, 2017)
  Nagy András László Nívódíj (Feszt-Fest, 2107)
  Arany minősítés (Magyar Szín-Játékos Szövetség, 2017)
  Alkotói díj (ISZN, Balassagyarmat, 2018)
  A produkciót a szinhaz.hu 2017-ben beválogatta a legjobb 10 budapesti előadás közé.

  Ajánló


  Jegyet 1 éves kortól mindenkinek megkell vásárolni, akkor is ha ölben ül a gyermek.

  Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt a megtestesült nagybetűs élet, és adott egy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016