• Program


    Sisi szívügyei – Valentin-napi séta a Várkert Bazárban

    Sisi szívügyei – Valentin-napi séta a Várkert Bazárban

    Kizárólag egy hétvége erejéig feltárjuk a titkokat Erzsébet királyné szívügyeiről. Mesélünk álnéven írt verseiről, rejtélyes levelezéseiről, és a magyarok hőn szeretett királynéját övező korabeli pletykákról. Kiderülnek Ferenc Józseffel kötött házasságának részletei, valamint az is, hogy milyen szálak fűzték gróf Andrássy Gyulához és hogyan lett Magyarország az egyik legnagyobb szívügye.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 19. szombat, 14:00

    Valentin-nap alkalmából tartson velünk egy romantikus sétára a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében és eldugott lépcsőházában. Nem csak pároknak! 

    INDULÁS: Ybl Miklós tér – Ybl Miklós szobra

    ÉRKEZÉS: Ybl Miklós tér

    IDŐTARTAM: 60 perc

    12 éves kortól ajánlott.

    Jó tudni!

    A Sisi szívügyei című sétánk útvonala nem akadálymentesített. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor.

    Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul.

    Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni.

    Az oldalon közzétett fotók, szöveges tartalmak, valamint a Budai Várséták programelemei és sétái során elhangzó előadások szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogtulajdonosa a Várkapitányság Nonprofit Zrt. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos azokat részben vagy egészben akár eredeti, akár átdolgozott formában rögzíteni, többszörözni, nyilvánosan előadni vagy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, harmadik személynek továbbadni. A jogtulajdonos fenti jogainak megsértése esetén fellép a jogsértővel szemben és megindítja a vonatkozó jogszabályok által biztosított eljárásokat.

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Ajánló


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016