• Program


    Soharóza - Tabu kollekció

    Soharóza - Tabu kollekció

    A változó emberi test, a nemi szerepek, a szexualitás, az ösztön és a gyermeki félelem extrém jelmezeken keresztül válnak szinte tapinthatóvá. A hol a cappella, hol elektronikus aláfestéssel felhangzó vokális zenék pedig néha kiemelik, néha ellenpontozzák a kényes témákat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 2. vasárnap, 21:00

    Soharóza–Halas Dóra–Nagy Fruzsina–Bartha Márk: Tabu kollekció
    catwalk-koncert és divatshow

    A néző az előző esti élménytől kellőképp eltalálva, másnap este ismét felülhet a Soharóza egy másik érzelmi-érzéki hullámvasútjára. Érdemes, hiszen az alternatív kórus olyan kivételes szabadságfokkal és tabudöntő potenciállal létezik a színpadon, hogy az párját ritkítja errefelé. Micsoda hétvége!

    Nagy Fruzsina jelmeztervező és Halas Dóra karnagy, a hazai kórusélet újítójának catwalk-koncertjében megannyi kényes téma került terítékre: szelfihalál, pedofília, repülőgép-szerencsétlenség, menstruáció és tömegszex, méghozzá 24 extravagáns ruha-költeményt viselő éneklő modell érzéki tálalásában. A Tabu kollekció szereplői sajátos humorral és öniróniával írják felül az intimitás tradícióit: halálrevüket rendeznek, tisztelik a termékenységet, az őserőt, vagy akár a harciasságot szimbolizáló menstruációs vért, és szembenéznek a testi és lelki betegségekkel. A változó emberi test, a nemi szerepek, a szexualitás, az ösztön és a gyermeki félelem extrém jelmezeken keresztül válnak szinte tapinthatóvá. A hol a cappella, hol elektronikus aláfestéssel felhangzó vokális zenék pedig néha kiemelik, néha ellenpontozzák a kényes témákat.

    A kollekció közel száz darabja között akadnak 3D nyomtatással készült elemek, ledvilágításos kosztümök és füstöt eresztő ruhadarabok is. A divatshow-t a magyar beatbox bajnokból felkapott színházi sound designerré lett Bartha Márk bevállalós elektronikus zenei alapja és a többek között a Kiscsillaggal és Yonderboi-jal is dolgozó Kiss Ákos vizuálja teszi még testesebb élménnyé.

    Játékidő: 80 perc

    A Catwalk Concert Productions és a Soharóza közös előadása.

    Hangosítás: Szabó M. Viktor
    Mikorport: Novák Marcell

    Színlap fotó: Juhász István

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016