• Program


  Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

  Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

  A beszélgetés-sorozatban egy közös hívószóróra három különböző alkotó reagál egy-egy külön beszélgetésben. E beszélgetésekre - melyek egyúttal nyilvános podcast felvételek is – ott ülünk le, ahol máskor abbamarad. Beszélgetőtársaink olyan alkotó emberek, akik az emberi sors kérdéseivel szembesítenek újra meg újra, szóval, tettel, a művészet gesztusaival.

  Egy hívószó, három vendég – ez a SORON KÍVÜL, a Kultúrfitnesz és a B32 Galéria és Kultúrtér közös produkciója.

  Második sorozat: #Fiú

  Beszélgetőtárs: Horváth Gergely

  November 5., VISKY ANDRÁS költő, drámaíró, egyetemei tanár
  November 12., dr. CSÓKAY ANDRÁS idegsebész
  November 19., JURONICS TAMÁS táncművész, koreográfus

  #FIÚ
  (Férfi) létünk elfeledett, de egyik legfontosabb dimenziója. Úgy futunk neki az életnek, hogy apánk fiai vagyunk, kérdés, jelen van-e vagy nincs, ismerjük-e őt, vagy nem, ha igen, hogyan, miből; abból, amit cselekszik, vagy abból, amit hiányként élünk meg? Fiúból leszünk apák; mit rejt atyai örökségünk, kit látnak bennünk gyermekeink, megvan-e még a férfiban a fiú, és kinek a karjaiban? Mi történik, ha a fiú elveszíti apját, s az apa elveszíti a fiát? S hogyan változik a bennünk élő férfi, amikor megtapasztalja, hogy Isten gyermeke?

  Mit művel az emberi szívvel A fiú?

  ***

  A beszélgetésről hang- és képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával ön beleegyezését adja, hogy vendégként hangja és arca megörökítésre kerülhet.

  Az NKA támogatásával - www.nka.hu

  Ajánló


  Egy igazi állócsillag 1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel…

  Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok…

  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016