• Program


    Spiritualized / BARTÓK TAVASZ 2024

    Spiritualized / BARTÓK TAVASZ 2024

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 20:00

    A nyolcvanas évekbeli brit zajrock úttörője, a Spacemen 3 kettéválása után Jason Pierce vezetésével megalakult Spiritualized több mint harminc éve az angol neopszichedelikus rockzene meghatározó formációja, és végre – most először – Magyarországon is koncertezik! A Spiritualized zenéjében a gospeles kórusoktól, a blues és a pszichedelikus rock zaklatottságán, a garázsrock energikusságán, a free jazzes elszállásokon, a soulos dallamokon, a klasszicista minimalizmuson, az éteri, spacerockos, shoegaze-es hangszereléseken, az ambientes átkötőkön át a szimfonikus-artisztikus rockig a teljes popzene történetének esszenciája megjelenik. Nem véletlen, hogy legismertebb lemezük, a Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space a kilencvenes évek egyik legjobb albumaként szerepel a popzene nagy kánonában, és megjelenése évében még a Radiohead OK Computerét is megelőzte az év végi brit lemezlistákon. A Spiritualized hatása a Tame Impalától az MGMT-n át a King Gizzard & The Lizard Wizardig hosszan sorolható, de ennél is fontosabb, hogy eddigi kilenc, egységesen magas színvonalú lemezük dalai mindig lúdbőröztető eredetiséggel csatornázzák be a világ káoszát, és vezetik el a hallgatót az angyali szépség és végtelenség érzésébe.

    A koncert a Bartók Tavasz keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016