• Program


  Stoppolás & vadkemping nőként, egyedül / Előadó: Várallyay Nóra

  Stoppolás & vadkemping nőként, egyedül / Előadó: Várallyay Nóra

  “Az előadás elképesztően inspiráló volt. Nem hiszem, hogy ennyire meredek szituációkat be fogok vállalni, mint te, viszont a történeteid és hozzáállásod által hihetetlenül szabadnak és motiváltnak érzem magam!! Mostanában pont kicsit meg voltam rekedve, így nagyon betalált!!!”

  Aktuális előadások  Stoppolás & vadkemping nőként, egyedül
  Előadó: Várallyay Nóra

  Nekivágnál a Világnak?
  Örök kalandvágy él benned?
  Félsz elindulni egyedül, pedig legbelül azt érzed, hogy el kéne?

  Ha ezekre a kérdésekre határozott IGEN-ekkel feleltél, akkor ez az előadás Neked szól, sőt, ez lehet számodra az utolsó lökés, mielőtt belevágsz életed legnagyobb kalandjába!

  Inspiráló előadás aFeleségként Szaúd-Arábiábanelőadójától, aki most személyes élményein keresztül mesél az egyedül utazás szépségeiről és nehézségeiről, miközben praktikus tanácsokkal lát el - saját trükkjeit, spórolási tippjeit osztja meg velünk nomád utazáshoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki abból, ha egy időre mindent magunk mögött hagynánk.

  És talán a legfontosabb: hogyan kezeljük magabiztosan a kellemetlen helyzeteket, furcsa embereket?

  Stoppolás és vadkemping egyedül, csillagos ég alatt alvás gyönyörű hegyeken-völgyekben, szabadság, egyedüllét, intuíció, félelmek, diszkomfort, és hogy mindezeken keresztül hogyan juthatunk közelebb önmagunkhoz.

  Élvezetes és hasznos előadás 150 percben, egy szünettel.

  “Trust strangers, magic happens.”

  Ajánló


  Boribon és Annipanni egy éhes cicát találnak a hazafelé úton. Nagy az öröm, amikor kiderül: kiscica Boribonnal marad. De vajon…

  A négyrészes előadás-sorozat középpontjában a művészek állnak. A különcök, a zsenik, az őrültek vagy éppenséggel a polgári napirend szerint dolgozó…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016