• Program


  Aktuális előadások  A történet fő célja, hogy Sári eljusson a malomba és odaadja az általa varrt terítőt az idős molnárnak. Először barátnőjével, Pannival együtt indul el, mivel az ő búzamagjait szeretnék megőrölni a malomban, azonban egy beázás miatt Panni nem tud Sárival tartani. Az útja során különböző állatokkal találkozik, akik más-más mesterséget űznek. Velük megismerkedve betekintést nyer egy-egy foglalkozásba melyen keresztül a gyerekek számára közelebb kerül egy-egy mesterség. A cselekmény során több probléma merül fel, de összefogással mindig megoldódik. A történet végén Sári odaér a malomba, ahol az idős molnár szeretettel vendégül látja, majd Panni is megérkezik a magokkal.

  A történet kedves és családias hangvételű, a problémák felmerülése során mindig segítőkész szereplők érkeznek a történetbe, ezáltal mindig pozitív töltetű egy-egy új szereplő megjelenése.

  A mese másik fő célja bemutatni, hogy egymást segítve és bízva a másikban sok akadály leküzdhető. A gyerekek számára komoly tanulság ez a szakmák bemutatása mellett.

  Rendező és Koreográfus: Sándor Timea

  Zeneszerző: Nánási Péter

  Kosztüm : Kis Judit

  A mesét írta : Hegedűs Miklós

  Sün Sári : Soós Viktória

  Pocok Panna: Vincze Renáta

  Vakond Vilma : Sebestyén Timea

  Harkály Heni: Zsembera Liliána

  Mókus Marcsi: Balla Dominika

  Elek bácsi : Petike Áron

  Mesélő: Mezey Kitti

  Közreműködnek a Gloriett Sportiskolai Általános Iskola táncszakosztály tanulói.

  Vakond gyerekek: Balázs Vanda, Bencze Jázmin, Bokor Hanna, Menyhárt Lia , Oliviera Bella, Rozner Mira, Szabó Fekete Léna

  Mókus gyerekek: Béres Amira, Csató Noémi, Fügedi Zita, Probáld Tímea, Ivády Nóra

  Egér gyerekek: Bokor Léna , Miklós Dóri, Ohly Csenge, Olaszka Varga Zorka, Rátkay Hanna , Szabó Dorottya, Székelyhidi Viktória , Topler Tamara, Topler Vivien, Vízi Lilla  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016