• Program


  Süsü, a sárkány kalandjai - Hadart Színház előadása
  4

  Süsü, a sárkány kalandjai - Hadart Színház előadása

  Süsü, a sárkány meggyógyítja ellenségét, ezért háromfejű apja kitagadja, testvérei kigúnyolják. A szegény egyfejű menekül, mindenki retteg tőle, mígnem találkozik a Jó Királyfival, aki Süsüt bejuttatja a királyi udvarba..

  Süsü, a sárkány kalandjai - Hadart Színház előadása
  zenés mesejáték két felvonában

  A "Süsü, a sárkány" legendája lett több generációnak. A két felvonásos zenés előadást, az igazi bábkészítő által engedélyezett 2 méteres Süsüvel, eredeti újrahangszerelt zenével láthatják.
  A bájos mese mélyén egy fontos és ma is erősen aktuális figyelmeztetés rejlik, hogy, aki nem olyan, mint én: MÁS, az nem biztos, hogy ellenséges, sőt, az sem biztos, hogy más, mint én. Hasznos, ha ezt már gyermekkorban kezdik a gyerekek megsejteni vagy megérezni, esetleg megérteni.

  Előadásunk infokommunikációs akadálymentesítéssel látható.
  Az előadás helyszíne: ÁTRIUM – 1024. Budapest, Margit körút 55.

  Szereplők:
  Süsü....................... Bárány Gergely
  Királyfi.................... Bordás Mihály
  Királylány............... Laurinyecz Réka
  Király...................... Háda János / Cs. Németh Lajos
  Kancellár................ Bor Viktor / Háda János
  Dadus.................... Zakariás Éva / Urbán Andrea
  Trunkó................... Gieler Csaba
  Brunkó................... Maday Gábor
  Sárkányfűárus....... Juhász György
  Udvari bolond........ Háda Bernadett / Lakatos Réka
  Udvari bolond........ Cseh Adrienn

  JELTOLMÁCS: Takács Erika

  Író: Csukás István
  Zeneszerző: Bergendy István
  Bábtervező: Lévai Sándor
  Rendező: Háda János


  TÁJÉKOZTATÁS:
  Az október 31-i 11:00 órás előadás ÚJ HELYSZÍNE: ÁTRIUM – 1024. Bp. Margit krt. 55.
  A korábban Hatszín Teátrum helyszínen elmaradt március 14-i és április 26-i előadások jegyei érvényesek az október 31-i előadásra.

  Pótelőadások – Süsü a sárkány kalandjai

  Kedves Nézőink!

  A SZEPTEMBER 20-a (vasárnap) 10:00 órás kezdésű és az OKTÓBER 31-e (szombat) 11:00 órás kezdésű SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI c. előadásunk, rajtunk kívül álló okok miatt, a Hatszín Teátrumban nem tud megvalósulni. A helyszín járványügyi okokra hivatkozva szeptember 19-től határozatlan időre bezár, így ott nem tudjuk megtartani az előadásokat.

  Köszönjük bizalmukat, amivel megtiszteltek minket és nem váltották vissza jegyeiket. Az előadásokat pótoljuk egy másik helyszínen és másik időpontban.

  Az április 26-án és a szeptember 20-án elmaradt előadások egy időpontban, összevontan lesznek megtartva az alábbi időpontban és helyszínen:

  Új Időpont: 2020. október 31. – 11:00
  Új Helyszín: ÁTRIUM –1024. Budapest, Margit körút 55.

  A korábban március 14-re és április 26-ra megváltott jegyekkel nincs teendőjük, azok érvényesek lesznek az új helyszínre és időpontra.

  Mivel az ÁTRIUM nézőtere más elrendezésű és jóval nagyobb, mint a Hatszín Teátrumé, a jegyek nem az eredetileg kiválasztott helyre szólnak. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  Az online vásárolt jegyek tulajdonosait e-mailben is értesítjük a tudnivalókról. Akik a Hatszín Teátrum jegypénztárában vásárolták jegyeiket, azokat arra kérjük, hogy e-mail címüket adják meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy értesítést tudjunk küldeni.

  Amennyiben az új időpont nem lenne megfelelő és ezért szeretnék a jegyek árát visszaigényelni, a jegyvisszaváltási igény jelzésére október 15-ig van lehetőségük a zsigmondreka@hadartszinhaz.hu e-mail címen a visszaváltáshoz szükséges adatok megküldésével (név, jegyek vonalkódjai).

  A Hatszín Teátrumban váltott jegyek visszaváltására személyesen a Hatszín Teátrum jegypénztárában van lehetőség október 16-ig hétköznapokon 10 – 19 óra között.

  A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük.

  A fennmaradó helyekre a jegyértékesítést megnyitjuk!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016