• Program


    Swamp Creatures, Bufo Alvarius koncert

    Swamp Creatures, Bufo Alvarius koncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 19:00

    Swamp Creatures
    A 2017 óta aktív Swamp Creatures a hetvenes évek pszichedelikus rockjába kever progresszív, sivatagi és krautrockot, plusz egy cseppnyi elektronikát. Ahogy egy korábbi EP-jükről írtuk: „Náluk a mocsár nem mocskos és lehúzó, hanem mesebeli, misztikus, rejtélyeivel hívogató táj.”

    Bufo Alvarius
    A srácok elég széles palettáról dolgoznak, a grunge/stonertől a pszichedélián át egészen a már-már popos, néhol shoegaze-es hangzásokig, és mindet ugyanolyan hitelesen, mindenféle izzadságszagtól mentesen tudják hozni. A mostani albumuk is változatosra sikerült, kicsit mutattak mindenből, a darkabb hangulatú klasszik riffelgetős rocktól a lágyabbon át egészen a dühös ordibálósig.

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016