• Program


    Sweet Charity

    Sweet Charity

    SWEET CHARITY
    Koncert előadás

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

    Különleges közösségi élmény, interaktív Sweet Charity koncert mutatkozott be nagy sikerrel a Rózsavölgyi Szalon színpadán. Auksz Éva néhány évvel ezelőtt játszotta el a Magyar Színházban a világhírű, Fellini film alapján készült musical főszerepét, és most egy személyben állítja elénk a történetet. Elénekli szinte az összes dalt – mármint azokat is, amelyeket a darabban nem Charity ad elő – és közben egy-két kellék és a közönség hathatós segítségével röpít bennünket egyenesen a hatvanas évek New York-jába, a kis bártündér mindennapjaiba. Vele utazunk reményeken, csalódásokon, szerelmen és szakításon át, beleesünk vele a Central Park tavába, beragadunk egy felhőkarcoló liftjébe, állásinterjúra érkezünk és megmerítkezünk a füstös Fan Dango lokál rejtelmeiben. Nem kell megijedni, nincs semmi néző-zaklatás, mégis, ennyire személyes élményt zenés színház ritkán nyújt manapság. Próbálják ki, megéri!

    Látvány: Enyvári Péter / Vizuális technika: Őze Gábor / Zene: Budapest Jazz Orchestra / Rendező: Őze Áron

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016